Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is het volgende. Ik wil zo weinig mogelijk van je weten en stel daarom ook bijna geen vragen aan je. Wanneer ik je ga lezen dan komen de antwoorden vanzelf. Ik gebruik geen wollig taalgebruik en ga geen lang verhaal ophangen waarna je nog steeds geen antwoorden hebt. Ik zal er dan ook niet omheen draaien en geef jou de antwoorden rechtstreeks door zoals ik deze doorkrijg van het universum. Soms vraag ik bevestiging aan je om te weten of ik het goede draadje te pakken heb.

Wanneer ik contact met je opneem is het heel belangrijk dat je je zoveel mogelijk ontspant. Bij spanning en/of stress wordt je energie geblokkeerd, waardoor het voor mij moeilijker wordt om je te lezen. Ben je ontspannen, dan krijg ik door je energie beelden uit het verleden en de toekomst door die ik mag zien. Als ik iets niet doorkrijg dan is dat omdat ik dit niet mag zien c.q. doorgeven aan jou, omdat er dan belangrijke levenslessen misgelopen kunnen worden.

De sessies die ik doe met jou en anderen kosten heel veel energie, daar je met een andere dimensie correspondeert. Dus ik kan dit werk alleen doen wanneer ik zogezegd goed opgeladen ben. Dit betekent dat ik regelmatig goed rust moet nemen en mijzelf moet reinigen voor ik weer een volgende sessie kan doen.

Dus daarom kan het voorkomen dat ik na jouw melding via de mail of whatsapp niet meteen reageer omdat ik nog niet voldoende energie heb. Mijn streven is om iedereen naar volle tevredenheid te helpen! Dit kan alleen als ik volledig opgeladen ben. Wanneer dit zo is, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Dit geschiedt dan op volgorde van binnenkomst van de mails of whatsapps. Voor de sessie met jou stuur ik je dan een Tikkie en na ontvangst hiervan gaan wij er samen voor zitten en help ik je met het verkrijgen van zoveel mogelijk antwoorden!

Ik help je graag, met veel liefde en kracht,

Liefs Mirella.