Over Medium Mirella

Welkom op mijn website. Hier wil ik in het kort iets over mijzelf vertellen. Al vanaf heel jong had ik de ervaring dat er meer speelde in het leven. Ik voelde dingen aan en deed waarnemingen zonder te weten hoe dat kon. Waarnemingen in de zin van zien, horen, voelen en ruiken. Dat was op die leeftijd eng en sloot ik mij daarvoor af. Met mijn Oma had ik het hier regelmatig over. Zij vond het zeer interessant en zei dat ik hier wat mee moest doen en mij erin moest gaan verdiepen.

Op haar sterfbed moest ik haar dan ook beloven dat ik hiervan mijn werk zou gaan maken en daarmee de mensen zou kunnen helpen. En nu werk ik dan alweer vele jaren als Medium Paragnost.

Ik help je graag, met veel liefde en kracht,

Liefs Mirella.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Zit je in de knoop met je gevoelens, sta je op een kruispunt en weet je niet of je rechtdoor, links- of rechtsaf moet, twijfel je over belangrijke beslissingen of wordt het je allemaal te veel? Twijfel dan niet om mij om advies te vragen! Ik zal je dan met behulp van het universum met raad en daad bijstaan.

Ook voor vragen die veel verder gaan dan het hier bovenstaande, ben ik er voor jou! Met behulp van een foto van jou zal ik dan invoelen op jouw situatie en op jouw gevoelens. Daarna krijg ik vanzelf de boodschappen en antwoorden voor jou door.

Zo zullen wij samen tot een oplossing komen!